088-932 28 00+31610558625info@uitgevershuis.nl

WBSO subsidies

 

Ook uw bedrijf kan komend jaar weer profiteren van een subsidie van de WBSO regeling. De WBSO is een subsidie voor de uren die u besteedt aan de ontwikkeling van technisch nieuwe producten, processen of programmatuur.

De WBSO regeling wordt voor bedrijven met personeel verrekend via de loonheffingen. Bijgaand treft u een korte samenvatting aan van de mogelijkheden.

Deze WBSO regeling wordt voor ZZP-ers verrekend via de inkomstenbelasting. Een project moet wel minimaal 500 uur per jaar vergen. Bijgaand treft u een korte samenvatting aan van de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken !

 

Het Uitgevershuis is gespecialiseerd in aanvragen voor de ontwikkeling van technisch nieuwe programmatuur voor ICT en media-bedrijven. We verzorgen de aanvragen volledig op basis van No Cure, No Pay. Indien u voor komend jaar volledig gebruik wilt maken van de regeling dient de aanvraag uiterlijk eind november door ons te worden ingestuurd.

Onder andere onderstaande bedrijven hebben de afgelopen jaren succesvol gebruik gemaakt van de diensten van Het Uitgevershuis en subsidie voor WBSO en RDA ontvangen: