088-932 28 00+31610558625info@uitgevershuis.nl

U wilt een bedrijf kopen ?

Het Uitgevershuis heeft de afgelopen jaren vele aankopen van media- en ICT-bedrijven succesvol begeleid. Graag doen we dat ook voor u. Neem contact op voor het plannen van een afspraak !

Momenteel hebben wij verkoopopdrachten voor:

Overname van een webshop voor siergrind en split

Het betreft de succesvolle webshop www.bigbagsiergind.nl voor de verkoop van siergrind en split in bigbags aan met name particulieren in Nederland. De webshop is volledig geoptimaliseerd en zeer goed vindbaar in Google. Er zijn lopende contracten met een leverancier (die de volledige inkoop, voorraadbeheer, opzakken en gereed maken voor transport verzorgt) en een transporteur die eventueel kunnen worden overgenomen. De activiteiten van de onderneming zijn volledig geautomatiseerd.
Omzet per jaar bedraagt rond de € 50.000 excl BTW, activa-passiva transactie, geen personeel, geen contractuele verplichtingen.
Interesse ?, neem contact op met Het Uitgevershuis !

Overname van een webshop voor schroeven

Het betreft de start up webshop www.schroeven-winkel.nl die verkocht mag worden voor de juiste prijs. De webshop verkoopt producten in Nederland en België aan zowel particulieren als aan aannemers. Schroeven-winkel.nl is actief op social media, heeft geoptimaliseerde online advertentiecampagnes en is via SEO redelijk vindbaar in Google. Voorraadbeheer en verzending van de producten verloopt via een middelgrote ijzerhandel. Tevens heeft de webshop nog een beperkte bestaande eigen voorraad, die eveneens kan worden overgenomen. De meeste activiteiten van de onderneming zijn volledig geautomatiseerd.
Het betreft een activa-passiva transactie, geen personeel en de enige contractuele verplichting met de leverancier van de producten is jaarlijks opzegbaar.
Interesse ?, neem contact op met Het Uitgevershuis !