U wilt een bedrijf kopen ?

Het Uitgevershuis heeft de afgelopen jaren vele aankopen van media- en ICT-bedrijven succesvol begeleid. Graag doen we dat ook voor u. Neem contact op voor het plannen van een afspraak !

Momenteel hebben wij verkoopopdrachten voor:

Overname van een webhosting bedrijf

De activiteiten van de onderneming zijn volledig geautomatiseerd en bestaan hoofdzakelijk uit het bieden van hostingpakketten en het registreren van domeinen aan MKB-ers.
Omzet bedraagt € 50.000 excl BTW, activa-passiva transactie, geen personeel, huur managed servers maximaal 1 jaar.
Interesse ?, neem contact op met Het Uitgevershuis !

Overname van een webshop voor siergrind en split

Het betreft de succesvolle webshop www.bigbagsiergind.nl voor de verkoop van siergrind en split in bigbags aan met name particulieren in Nederland. De webshop is volledig geoptimaliseerd en zeer goed vindbaar in Google. Er zijn lopende contracten met een leverancier (die de volledige inkoop, voorraadbeheer, opzakken en gereed maken voor transport verzorgt) en een transporteur die eventueel kunnen worden overgenomen. De activiteiten van de onderneming zijn volledig geautomatiseerd.
Omzet per jaar bedraagt € 50.000 excl BTW, activa-passiva transactie, geen personeel, geen contractuele verplichtingen.
Interesse ?, neem contact op met Het Uitgevershuis !

Overname van een webshop voor schroeven

Het betreft start up webshop www.schroeven-winkel.nl die vanwege andere prioriteiten van de eigenaars verkocht mag worden. De webshop is volledig geoptimaliseerd via SEO en redelijk vindbaar in Google. Verzending van de producten verloopt via geautomatiseerde plug in van MyParcel. De bestaande voorraad kan eveneens worden worden overgenomen. De meeste activiteiten van de onderneming zijn volledig geautomatiseerd.
Het betreft een activa-passiva transactie, geen personeel, geen contractuele verplichtingen.
Interesse ?, neem contact op met Het Uitgevershuis !