U wilt een bedrijf kopen ?

strategisch project management
advies en uitvoering voor directie en aandeelhouders
aankoop en verkoop begeleiding
alle juridische, financiële, commerciële en fiscale werkzaamheden
(re)organisatie, financiering en subsidies
pragmatisch, resultaatgericht, pro-actief en een geïntegreerde aanpak
Media, TV, radio, ICT en uitgeverijen
zeer geschikt voor middelgrote MKB-ers
jarenlang actief in media en ICT
groot en actief netwerk, zelf ook ondernemer

Het Uitgevershuis heeft de afgelopen jaren vele aankopen van media- en ICT-bedrijven succesvol begeleid. Graag doen we dat ook voor u. Neem contact op voor het plannen van een afspraak !

Momenteel hebben wij verkoopopdrachten voor:

Overname van een webshop voor siergrind en split

Het betreft twee webshops in siergrind in Nederland en België voor de verkoop van siergrind en split in bigbags aan met name particulieren en kleine hoveniers. De webshops zijn volledig geoptimaliseerd en zeer goed vindbaar in Google. Er zijn lopende contracten met een leverancier (die de volledige inkoop, voorraadbeheer, opzakken en gereed maken voor transport verzorgt) en een transporteur die eventueel kunnen worden overgenomen. De activiteiten van de onderneming zijn volledig geautomatiseerd.
Omzet per jaar bedraagt rond de € 40.000 excl BTW, activa-passiva transactie, geen personeel, geen contractuele verplichtingen.
Interesse ?, neem contact op met Het Uitgevershuis !

Overname van een webshop voor schroeven en gereedschappen

Het betreft 4 gerenommeerde webshops die samen verkocht mogen worden voor de juiste prijs. De webshop verkoopt producten aan zowel particulieren als aan aannemers. Er si een Nederlandse, Vlaamse, Duitse en Oostenrijkse webshop en verkoopkanalen op BOL en Amazon.

De webshops zijn actief op social media, hebben geoptimaliseerde online advertentiecampagnes en zijn via SEO zeer goed vindbaar in Google. Voorraadbeheer en verzending van de producten verloopt via een middelgrote ijzerhandel. Alle activiteiten van de onderneming zijn volledig geautomatiseerd.
Het betreft een activa-passiva transactie, geen personeel en de enige contractuele verplichting met de leverancier van de producten is jaarlijks opzegbaar.
Interesse ?, neem contact op met Het Uitgevershuis !

Delen