Start up Timer urenregistratie systeem

Timer uren registratie software en hardware

Het Uitgevershuis is managing partner van Time4less B.V., de exploitant van Timer uren registratie software en hardware. Klanten kunnen eenvoudig werkbriefjes digitaliseren en besparen op het invoeren en controleren van uren. Met de hardware en software van Timer kunnen medewerkers zelf eenvoudig in- en uitklokken.

De hardware van Timer registreert gewerkte uren op de seconde nauwkeurig, waardoor gemiddeld 4% besparing op de personeelskosten gerealiseerd wordt.
Timer zorgt voor meer efficiency in de verwerking van de uren dan de traditionele urenbriefjes, klanten besparen tot 75% op hun administratiekosten.

Timer biedt ook een online uitvraagfunctie voor uitzendbureaus of onderaannemers. Doordat zij zelf hun personeel in het administratie systeem kunnen invoeren, bespaart u veel tijd en voorkomt u fouten.

Het Portaal van Timer biedt ook de mogelijkheid om diploma’s en certificaten van medewerkers toe te voegen. Deze kunt u gebruiken in de projectplanning van uw personeel.

Timer wordt onder andere gebruikt door schoonmaakbedrijf CSU, Hof van Saksen en een aantal grotere cateringbedrijven die Timer gebruiken voor uitzendkrachten op (bevrijdings)festivals en grote popconcerten.

Delen